Hva er Serversky ASP?

PC, iPad og smarttelefon med excel
 

Med en ASP-løsning fra Serversky setter du bort driften av programvare og servere til oss. Du leier datakraft fra vårt driftssenter, hvor vi tar oss av drift av utstyret, utfører sikkerhetskopiering og bidrar med oppdateringer av programvare.

 
Serversky illustrasjon

En moderne ASP

Gjennom vårt ASP-driftsmiljø gir vi deg muligheten til å bruke samme arbeidsmiljø uansett hvor du er. Alle dine programmer og dokumenter ligger trygt i vårt driftssenter. Vi setter opp en komplett dedikert IT-plattform basert på dine behov, som f.eks Office-programmer, fil-lagring, regnskap, kundeoppfølging, logistikk, advokat-programmer og revisjon for å nevne noen.

Den lokale PC’en eller enheten kobler til et eksternt arbeidsmiljø og all databehandling skjer sentralt i et sikkert driftssenter. Programmer,e-post,data,innstillinger,virus- og spam beskyttelse kjører sentralt og ikke på lokale PC’er.

Det er kun skjermbilder, tastetrykk og museklikk somoverføres til din lokale maskin/enhet. Dataene og programmene ligger til enhver tid på serverparken hos oss. Dette gjør at man ikke trenger å tenke på sikkerhet når man arbeider, ettersom ingen data blir overført lokalt.

Fordeler med å velge Serversky?

 • Vi tar oss av driften av dine applikasjoner
 • Faste forutsigbare kostnader
 • Sikkerhetskopier av alle dine data
 • Oppdatering av programvare
 • Tilgang hvor som helst, når som helst
Flere fordeler for din bedrift
 

Driftssikkerhet og backup

 • hengelås

  Serversky benytter seg kun av kjente partnere som Dell, Cisco, Microsoft og IBM for sin infrastruktur. Dette sikrer våre kunder tjenester av høy kvalitet og sikkerhet.

 • Server

  Vårt driftssenter er sikret med redundans og full feiltoleranse. Fysisk sikring av driftssenter, teknisk kompetanse og overvåking av driften sikrer høy driftssikkerhet og maksimal oppetid.

 • Backup

  Det blir utført daglig backup av alle dine data. Med våre effektive rutiner for backup kan du være trygg på at alle dine data blir tatt vare på.

 
HTC smarttelefon

Jobb hvor som helst, når som helst!

Tradisjonelle ASP løsninger tilbyr gjerne tilgang til ditt arbeidsmiljø fra kontoret, hjemmekontoret og bærbar PC. Med Serversky sine løsninger har du utvidet tilgjengelighet.

Uten installasjon eller konfigurering av lokalt utstyr kan du bruke hvilken som helst enhet, om det er PC, Mac, iPad eller andre nettbrett til å akksessere din arbeidsflate, akkurat der du forlot den sist. Er bedriftens målsetting å velge en leverandør som lar deg jobbe fra hvor som helst, om det er på hytten, på flyplassen, fra hotellet eller fra kontoret, er Serversky løsningen for din bedrift.

Kontakt oss for en uforpliktende samtale
 

Du får tilgang til bedriftens programmer uavhengig av enhet (iPad, PC, Mac, iPhone, Android og mer).

 
Interessert i å høre mer om oss? Kontakt oss for en uforpliktende samtale