Om oss

Serversky er en totalleverandør av IT-løsninger for små og mellomstore bedrifter.

Vi ønsker å kombinere forretningskunnskap, teknologi og kompetanse sammen med grundig kjennskap til hver enkelt kunde for å levere og drifte en komplett, sikker og stabil IT-løsning. På denne måten kan vi gi våre kunder en enklere og mer behagelig IT-hverdag.

Gjennom vår moderne ASP-løsning har vi satt kundens fleksibilitet i fokus og konstruert en bedriftsløsning som oppfyller våre visjoner: «Vi skal muliggjøre våres og kundens ambisjoner om en enklere, kostnadseffektiv og fleksibel IT-arkitektur».

Serversky AS har ingen gjeld og er 100% eid av tilsatte i bedriften.

 
Ronny Mjelva

Ronny Mjelva, daglig leder

Ronny er sammen med Kjartan gründer av Serversky AS. De siste 13 årene var han med på etablering og strategisk posisjonering av et vellykket AS innen helsesektoren. Gjennom disse årene har han opparbeidet seg god kompetanse innen salg, markedsføring og prosjektledelse.

Send e-post til Ronny

Kjartan Andreassen

Kjartan Andreassen, teknisk sjef

Kjartan har bachelorgrad i informatikk fra Universitetet i Bergen. Han har siden starten vært ansvarlig for utvikling og drifting av den tekniske serverstrukturen for Serversky AS. Før gründerperioden startet hadde han flere års erfaring innen utvikling og drifting av store serverparker og utvikling av IT-systemer for større bedrifter.

Send e-post til Kjartan

 
Interessert i å høre mer om oss? Kontakt oss for en uforpliktende samtale